INGEN publik under Scorpions Cup

Skrivet 24 oktober 2020 11:35
Ändrad 24 oktober 2020 11:54
Stockholms Innebandyförbund har beslutat att om Scorpions Cup ska få behålla sanktionen så måste vi genomföra cupen utan publik. Vi vill givetvis genomföra cupen i linje med dem beslut som tas på förbundsnivå.

Detta betyder att endast fyra chaufförer per lag kommer kunna följa matchen på plats. Chaufförerna kommer innan inträde till hallen antecknas med namn och telefonnummer av hallvärdarna, för att främja ev smittspårning. Detta är helt i linje med Stockholms Innebandyförbund regler för seriespelet.

Vi kommer att ha två hallvärdar i varje hall för att garantera ett bra flöde in och ut, och förväntar oss att alla chaufförer följer de instruktioner som kommer finnas på plats.

Vi ber ödmjukast om ursäkt för att detta kan ställa till det för er i planeringen inför cupen.

Vi sänder alla matcher via SolidSport så alla föräldrar som stannar hemma har möjlighet att följa matcherna från distans.

Nästa nyhet: Information till lag från Uppsala län

Skrivet 22 oktober 2020 22:26
Svenska Innebandyförbundet gick 22/10 ut med nya riktlinjer gällande lag från Uppsala län. De nya riktlinjerna rekommenderar bland annat att lag från Uppsala ej bör ha medföljande publik på matcher. Detta gäller från 22/10 fram till och med 3/11. Vi i Scorpions Cup är måna om att följa Innebandyförbundets rekommendationer och har beslutat att publik till lag från Uppsala län ej kommer att till... Läs mer