Scorpions Cup spelas endast med Stockholmslag 2020

Skrivet 27 oktober 2020 14:22

Efter nära dialog mellan Scorpions Cup, Stockholms Innebandyförbund och Svenska Innebandyförbundet har alla parter enats i att årets turnering inte går att genomföra med inresande lag från andra regioner på grund av risken för ökad smittspridning.

Myndigheterna avråder under rådande situation från att genomföra större cuper där ett stort antal lag från olika regioner samlas på grund av risken för ökad smittspridning. Scorpions Cup, Stockholms Innebandyförbund och Svenska Innebandyförbundet är alla måna om att ta ansvar för minskad smittspridning och även om det var ett svårt beslut så känns det ändå rätt.

Scorpions Cup beklagar det negativa beskedet som nu lämnas till ett stort antal av lagen men hoppas på förståelse för situationen och att vi ses i oktober 2021.

Alla lag som nu avanmäls får 100% av anmälningsavgifter samt ev. deltagaravgifter återbetalda. Så snart som möjligt efter cupen så återkommer vi med information hur detta ska ske.

Ett sådant här beslut påverkar förstås spelschemat och ett uppdaterat schema finns inom kort på hemsidan.

Läs mer om beslutet här:
https://www.innebandy.se/stockholm/inlagg/lista/andrade-riktlinjer-for-cuper-i-stockholms-distrikt/

Nästa nyhet: INGEN publik under Scorpions Cup

Skrivet 24 oktober 2020 11:35
Stockholms Innebandyförbund har beslutat att om Scorpions Cup ska få behålla sanktionen så måste vi genomföra cupen utan publik. Vi vill givetvis genomföra cupen i linje med dem beslut som tas på förbundsnivå. Detta betyder att endast fyra chaufförer per lag kommer kunna följa matchen på plats. Chaufförerna kommer innan inträde till hallen antecknas med namn och telefonnummer av hallvärdarna, ... Läs mer