Boende på Hotell (H-kort)

Vi erbjuder genom vårt samarbete med Welcome Hotel övernattning (H-kort) till ett förmånligt pris för lag och supportrar.

Vi har reserverade platser i cupen till övernattande lag, så trots att er klass ser full ut så kan det finnas plats för er i cupen om ni är ett övernattande lag. Maila till scorpionscup@spelinfo.se så får ni snabbt svar på läget i er klass.

I H-kortet ingår en övernattning (del i Twin Room, Superior King Room eller Executive King Room) samt frukost på Welcome Hotel som ligger mitt i hjärtat av Barkarby med gångavstånd till Herresta Sporthall (10–15 minuters promenad) och Björkeby Sporthall (15–20 minuters promenad). Hotellet ligger på endast 3 minuters promenad från Pendeltågsstation Barkarby och därifrån tar man sig på några få minuter till stationerna Jakobsberg och Kallhäll där hallarna Jakobsbergs Sporthall respektive Kallhälls Sporthall ligger på c: a 5 minuters promenad från respektive station. Lag som bokar H-kort kommer i största möjliga mån att få spela sina matcher i någon av dessa hallar.

Kostnad per person: 450 kr för del i flerbäddsrum (enkelrumstillägg: 200kr).

Mot ett tillägg på 175kr per person så finns det möjlighet att boka kvällsmat i form av buffé i bistron. Buffen består av en pastarätt, sallad, bröd och måltidsdryck.

Antalet H-kort är begränsat och vi kan totalt ta emot c: a 10–12 övernattande lag.

H-kort bokas i cupsystemet och betalas till Bele Barkarby IF IBF (BG: 138-7448). Sista dag för betalning av H-kort är 27 september. Därefter kommer icke betalda kort inte längre att räknas som bokade. Avbokning av H-kort kan ske fram till 27 september (mot en avgift på 50kr per avbokat kort). Från 28 september så återbetalas ej H-korten.

Senast den 27 september vill vi ha in en namnlista med boende samt önskad rumsfördelning. Listan mailas till scorpionscup@spelinfo.se. Ändringar i namnlistan tillåts fram till 3 dagar innan cupen startar och mailas då till scorpionscup@spelinfo.se.

Vi kommer att fördela hotellrummen i den ordning som betalningen av deltagarkorten och namnlistorna kommer in.

Rumstyper (H-Kort)
OBS! Vi kan inte garantera en speciell rumstyp utan fördelar dem i den ordning bokningar kommer in. Eventuella önskemål kan anges i bokningen (men inte garanteras).

Twin rum (dubbelrum)
Rummen mäter 16 kvm och erbjuder två separata 90 cm sängar, badrum med regndusch, skrivbord samt en skön designfåtölj från danska HAY.

Superior King Rum (dubbelrum)
Rummen mäter 16 kvm och erbjuder en stor 180 cm säng, badrum med regndusch, skrivbord samt en skön designfåtölj från danska HAY.

Executive King Rum (4-bäddsrum)
Rummen mäter 32 kvm och erbjuder en stor 180 cm säng, bäddsoffa för två personer, badrum med regndusch, ett rymligt badkar, skrivbord samt en skön designfåtölj från danska HAY.

Compact Rum (enkelrum)
Rummen mäter 12 kvm och erbjuder en 140 cm säng samt badrum med regndusch.

Regler för boende (H-kort)
Minst en ansvarig person (21 år eller äldre) per lag måste bo på hotellet med laget. SPA-avdelningen ingår inte i priset men kan bokas separat vid ankomst. Cupdeltagare erhåller 10% rabatt på SPA entré. OBS! Det gäller 16 årsgräns i SPA: t.

Om Welcome Hotel
Welcome Hotel ligger endast 15 minuter från centrala Stockholm med pendeltåg. Hela hotellet renoverades under 2016 och erbjuder ett stilrent och prisvänligt boendealternativ under din Stockholmsvistelse. Det är fri parkering utanför samt gratis Wi-Fi för alla boende på hotellet.

På hotellet finns även ett nybyggt SPA med 35 graders uppvärmd pool, jacuzzi, torrbastu, ångbastu, relaxområde och även ett kallbad för den modige.

www.welcomehotel.se/